Jag skulle vilja registrera en webbadress. Kan du hjälpa mig?

Självklart kan vi det.Vi hjälper dig att hitta rätt webbhotell för din budget och utföra hela installationen åt dig, från registrering till installation av ditt CMS (Content Management System) inklusive e-postkonfiguration.

Jag skulle vilja veta vem som besöker min webbplats och jag behöver hjälp med integritetspolicyn. Kan du hjälpa mig med det?

Naturligtvis. Som en Google-certifierad dataspecialist tar vi hand om den GPDR-kompatibla installationen, säker datainsamling och utvärderingen av dina besökare på din webbplats. Utifrån detta arbetar vi tillsammans med dig för att planera ytterligare steg för att optimera din webbplats och hjälpa dig att attrahera dina bästa kunder.

Jag skulle vilja annonsera på internet. Kan du hjälpa mig med det här?

Självklart. Vi är specialiserade på att placera digital reklam på Google, Facebook, Instagram eller Youtube. Vi kan hjälpa dig med både uppsättningen och produktionen av annonserna och rikta in dem på just din målgrupp. Vi övervakar också gärna dina annonser kontinuerligt och gör nödvändiga justeringar och budgetkontroller. Så att dina annonser också når de kunder som du och ditt företag kan växa med.

Vad tar du för att sätta upp Google Analytics 4 på en befintlig wordpress?

Priset beror lite på hur omfattande din webbplats är och vad som redan finns tillgängligt. Kolla gärna vår aktuella priser. Men det bästa vore om du kunde ge mig lite mer information om vad du planerar att göra med din webbplats. Vad vill du till exempel veta om dina besökare och vad vill du göra med dessa data efter du har sammlat dem? Kontakta oss gärna på telefon eller videomöte, då kan vi diskutera lite mer om det.

Jag behöver en video om mitt företag till min hemsida så att mina kunder kan se vad mitt företag gör och erbjuder. Kan du göra mig en sådan här video?

Ja. Beroende på hur din video ska se ut och vad som ska synas i den planerar vi processen tillsammans, organiserar inspelningen med våra lokala partners och tar hand om alla andra nödvändiga steg fram till den färdiga filmen. Vi erbjuder även professionella utbildningsvideor, skärminspelningar, små animerade filmer och videor för intern företagskommunikation. Om du vill kan du även ge oss färdiga videoinspelningar, ljudinspelningar, grafik och bilder så klipper vi, animerar din logotyp och packar in allt i din önskade företagsvideo. Kontakta oss gärna för en oförpliktande konsultation och en kostnadsförslag.

Jag har en video och skulle vilja ha den översatt till engelska eller ett annat språk. Kan du texta videon?

Ja. Vi kan professionellt texta vilken video som helst. Vänligen kontakta oss så att vi kan bedöma insatsen och ge dig ett lämpligt erbjudande.

Jag skulle vilja utbilda mig digitalt och lära mig program som Photoshop, Adobe Premiere Pro, After Effects, Audition med flera. Kan du lära mig dessa program?

Ja, som Adobe Certified Instructor har jag redan utbildat många människor i Europa i dessa program och jag kan också hjälpa dig att använda dessa program på ett professionellt sätt. Vi erbjuder även utbildning i mindre grupper eller riktad företagsutbildning för anställda.

Jag bor för långt bort från fiberoptisk anslutning och har måttlig internettäckning. Du säger att du har en annan lösning på detta. Vilken är det?

Vi arbetar med en kombination av flera WAN-upplänkar. Den aktivt hanterade routern väljer självständigt den snabbaste eller minst använda uppkopplingen eller en buntning över alla upplänkar för hela internettrafiken. Som ett resultat blir det inga fler internetfel och avbrott och hastigheten ökar även i områden med dålig internettäckning genom att trafiken fördelas över alla upplänkar. Detta gör att videokonferenser och livestreamar kan genomföras utan avbrott. För att göra detta arbetar vi med riktade radioantenner och Internet via satellit. Kontakta oss gärna så försöker vi hitta en lösning som passar din budget.

Jag skulle vilja göra en livesändning. Kan du hjälpa mig med det?

Ja det kan vi. Vi ger dig råd om planeringen av din livesändning och tillhörande mjukvara och hårdvara. Vi hjälper dig med upplägget och tar gärna hand om dig under sändningen. Du kan också boka oss för att göra en livesändning åt dig.

Jag har ett problem med min dator. Får jag också fråga dig om du kan hjälpa mig med detta?

I princip ja. Kontakta oss gärna via mail eller ring oss så ska vi försöka hjälpa dig så snart som möjligt. Antingen ansluter vi till din dator via ett videomöte eller så kommer vi vid behov hem till dig och försöker lösa problemet.